Wild & Soft vergroot productassortiment

02 mei 2024
in Nieuws

De Belgische fabrikant Wild & Soft uit Roeselare heeft het productaanbod in de rugzakken voor de allerkleinsten vergroot. Er zijn nieuwe modellen bijgekomen waarop nieuwe dieren prijken, zoals een eekhoorn en een schildpad. De fabrikant merkt een stijging van de populariteit van hun functionele producten.

Naast de bestaande rugzakjes met de ijsbeer, panda, luiaard en aap komen er nu nieuwe modellen bij. Dan denken we onder meer aan een schildpad, leeuw, eekhoorn en een egel. “Deze leuke en comfortabele rugzakjes zijn ideaal om al je spullen, zoals een knuffel of appel, dichtbij je te dragen”, zegt Liesbeth Goeminne van Wild & Soft. “Ze zijn superzacht en hebben een makkelijke ritssluiting en verstelbare schouderbandjes. Met deze knuffelende dieren op je rug, ben je altijd onderweg met een vriend. Een dagje pretpark? Een schooluitstap? Een dagje zee? Naar school of de crèche? Met deze rugzak kan je dag niet meer stuk.” De rugzakken zijn vervaardigd uit high end acrylic. Ze zijn vlot wasbaar in een wasmachine. Gebruik een koud programma of handwas. De rugzakjes mogen in geen geval in de droogkast.

Scooter heads
Wild & Soft heeft nog heel wat meer producten in de aanbieding. Met de lente om het hoekje springen hun stepkopjes of scooter heads weer in het oog. “Die kunnen op de scooters of stepjes worden vastgemaakt”, zegt Liesbeth Goeminne van Wild & Soft. “Daar zijn de bruine beer en de haai de nieuwste aanvullingen. De scooter heads zijn heel makkelijk te bevestigen met een velcro klittenband aan elk type stuur van een step of fiets. Je kan de step omtoveren in een dierenvriendje om samen mee op stap te gaan. Het is beschikbaar in zeven modellen. Er wordt gewerkt aan twee nieuwe, maar dat is pas voor het najaar.”

Kapstokken
Sinds kort zijn er kapstokken bijgekomen. “Die zijn voor onze B2B klanten ideaal om als cadeautje aan te bieden of om op geboortelijsten te zetten”, zegt Liesbeth Goeminne. “Voor onze B2B klanten werd ook een display ontwikkeld met ons logo erop. Zo kunnen de winkels de kapstokken mooi etaleren. Het display is wat opgefleurd met konijnenoren.” Bij aankoop van een bepaald aantal kapstokken zal deze display gratis meegeleverd worden. Het haakje van de kapstok bestaat uit ecologisch bamboe. De kapstokjes zitten bovendien in een leuke kiekeboegeschenkdoos.

Big & Soft
Tegen de zomer wordt een nieuwe categorie met levensgrote dieren gelanceerd. Dit wordt de categorie met dieren op hun geheel om als eyecatcher te gebruiken in het interieur. “Dat is ideaal om een kinderkamer op te luisteren”, zegt Liesbeth Goeminne. “We zijn volop bezig met die productie, en verwachten deze in de grote vakantie te kunnen aanbieden. Het gaat onder meer over een giraf van 2 meer groot.” De producten zijn in België ontworpen. De productie gebeurt in Indonesië waar alles handgemaakt wordt.

Displays
Wild & Soft denkt ook voortdurend aan de handelaar. Naast de kapstokdisplay werken ze ook aan op maat gemaakte displays voor hun disguises/capes/vermommingen. “Het is leuk om onze producten voor te stellen en er een brand corner van te maken. We willen de handelaar ook helpen met de inrichting van deze corner, alsook met hun etalage. Wild & Soft. staat de handelaars met raad en raad bij. “Ze mogen ons steeds contacteren”, zegt Goeminne. “We willen zo laagdrempelig mogelijk zijn. We hebben geen minimumafname. De fysieke winkels blijven voor ons belangrijk. We zien ook graag wie er in de winkel staat.” Wild & Soft staat steeds open voor nieuwe B2B klanten. “Vooral in Wallonië en Nederland is er nog heel wat groeipotentieel”, zegt Liesbeth Goeminne. “Maar ook in Vlaanderen en Brussel hebben we nog veel mogelijkheden. Iedereen mag contact opnemen!”
Kandidaat-resellers kunnen zich vlot registreren op het B2B platform op de website.

Laatst aangepast op donderdag, 02 mei 2024 19:13
Meer in deze categorie: