juli 08
Little Gem on the move

Little gem on the move is de opvouwbare speelmat die speciaal werd ontworpen om mee te nemen op verplaatsing.

Dit is dé speelmat voor baby’s en kinderen voor binnen en buitengebruik. Ze is veilig, antibacterieel en afwasbaar. Ze is de must-have speelmat voor elk huishouden met kleine kinderen.

feb 29
DIY Sensorische kalmeerflessen

Deze fles is sprankelend zintuiglijk hulpmiddel voor uw kind. Kinderen vinden het geweldig om te zien hoe de magische, wervelende inhoud door de fles stroomt, wat een kalmerend, rustgevend effect voor de kleintjes creëert.

feb 29
Unicorn Academy

Afgelopen najaar is de Netflix-original animatieserie en avonturenfranchise, geproduceerd door Spin Master Entertainment, Unicorn Academy gelanceerd.

feb 29
Lasershoot

Klaar voor het gevecht van je leven? Zet je masker op en kijk naar je tegenstander om te richten. Heb je hem in het vizier?

feb 29
Spaghetteez

Spaghetteez zijn zachte, flexibele staafjes die makkelijk in elkaar klikken en waarmee je tal van fantasierijke creaties maakt.

feb 29
Nieuw flapjesboek – nijntje zoekt snuffie

Nijntje en haar hond snuffie spelen samen graag verstoppertje. Open de flapjes en probeer samen met nijntje snuffie te vinden!

feb 29
Battle Royale: Last One Standing

Op een tropisch eiland, midden in de oceaan, gaat een episch gevecht beginnen: vier groepen krijgers gaan de strijd met elkaar aan op leven en dood.

feb 28
Hitster Summer Party

Denk terug aan de mooiste zomers met Hitster Summer Party! Alle zomerhits van de afgelopen decennia verschijnen in deze nieuwe editie van Hitster.

feb 28
Scooterhead (Wild & Soft)

Tover je step of fiets om tot een echte vriend met dit leuke dierenkopje voor op het stuur. Deze kleine beer/deze stoere haai wil zo graag met jou op pad!

feb 28
Magic Number Balance

Met deze breinbreker moet je proberen alle cijfers in de juiste volgorde te krijgen door de puzzle van links naar rechts en van boven naar onder te kantelen.

Pagina 1 van 95