apr 26
Erik Quam wordt Vice President New Product and Business Development bij Smart Toys & Games

Erik Quam, een veteraan uit de speelgoedindustrie, voegt zich bij het in de VS gevestigde team en zal ook nauw samenwerken met het internationale hoofdkantoor in België.

Quam is geen onbekende in de speelgoedindustrie. Zijn carrière omvat meer dan vijfentwintig jaren hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij de lancering van verschillende succesvolle merken. Hij is een bekende voorvechter van de uitvindersgemeenschap en heeft nauw samengewerkt met gevestigde uitvinders, terwijl hij ook jonge ontwerpers en uitvinders een stem geeft als een gerespecteerde inventor relations executive.

mrt 17
JACTAL Exclusieve Benelux distributeur: Bandai, Bullyland, Craze, Nici, MyOtherMe, Boglins

Op onze website www.jactal.com vindt u ook andere merken zoals: Hasbro, Silverlit, Schmidt Spiele, Bot-i en vele andere.

Een ruim assortiment voor een maximale keuze en een kwalitatieve service zijn de sleutelwoorden van Jactal.

jan 25
Nieuw bij Puppy

Bij Puppy zijn we volop in beweging en we beginnen het jaar met een knaller: ten eerste zijn we vereerd en verheugd om de promotie van Stephane Cunha Rocha als nieuwe CEO van Puppy aan te kondigen.

We zijn ook blij te kunnen aankondigen dat Nicolas Tytgat, administrateur van Puppy, ons komt versterken om het bedrijf te leiden en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

sept 14
SMART Toys & Games verwelkomt Peter-Paul Van Deelen en Jonny Koning

SMART Toys & Games breidt hun salesteam uit met twee nieuwe aanwervingen: Peter-Paul Van Deelen en Jonny Koning. Peter-Paul ruilt zijn functie bij Carrera-Revell in voor Sales Manager Benelux bij SMART. Jonny Koning neemt bij Smart de rol op van vertegenwoordiger Noord- en Midden-Nederland.

Peter-Paul Van Deelen brengt meer dan 30 jaar ervaring in de speelgoedbranche met zich mee. “SMART Toys & Games is een speelgoedbedrijf dat continue aan het ontwikkelen en vernieuwen is. Ik kijk met veel energie uit om in dit boeiend bedrijf te starten en hoop met mijn ervaring en kennis, samen met het hele salesteam, een belangrijke bijdrage te kunnen leveren in de verdere groei van SMART”.
Ook het Nederlandse salesteam wordt sinds juni versterkt met vers bloed. Jonny Koning heeft meer dan 20 jaar ervaring in de speelgoedbranche: “Na jaren in de winkel te hebben gewerkt zowel vóór als achter de schermen wilde ik graag aan de andere kant van de speelgoedsector werkzaam zijn. Ik heb deze aanbiedingmet beide handen aangepakt. Ik hoop een toegevoegde waarde te zijn met mijn ervaringen en kennis enhoop dat men over een x-aantal jaar kan zeggen, ‘dat heeft hij toch goed gedaan’”.

sept 14
Brandunit strategische partner van Toi-Toys

Samenwerking versterkt toekomststrategie voor beide bedrijven.

Toi-Toys en Brandunit gaan hun samenwerking verder intensiveren. Per 1 september 2022 is Brandunit in Nederland en België het Toi-Toys assortiment gaan distribueren naar (een groot deel van) haar klanten. Door het aanbod van de bestaande merken van Brandunit verder te vergroten met het brede assortiment van Toi-Toys, kunnen beide bedrijven hun ambitie van verdere marktgroei nog beter vormgeven.

mrt 29
Circus JOJO is uw leverancier van jongleer- en circusmaterialen

Eigen productie in België: diabolo spinner en jongleerbord van uitstekende kwaliteit.

Verdeler van Henrys, Mister Babache en Play sinds 1994

Ontdek nu ook eigen jongleerballen:

mrt 29
NIEUW: eKoala, speelgoed en tableware uit 100% bioplastic

eKoala is een Italiaans merk van speelgoed en tableware, gemaakt in vrolijke kleuren en design. Alle eKoala-producten zijn volledig vervaardigd uit BIOplastic en bevatten geen gevaarlijke stoffen (BPA, ftalaten, enz.). eKoala staat voor hoge kwaliteit en veiligheid voor kinderen: de producten zijn volledig vervaardigd in Italië, van de grondstoffen tot de verpakking. Lokaal, duurzaam en mooi.

juli 14
Hasbro x WB CPLG Virtual showcase

Op dinsdag 16 juni organiseerde Hasbro samen met WildBrain CPLG hun eerste virtuele showcase in EMEA, gefocust op de Benelux-markt. "Dit was een geweldige kans om alle initiatieven te delen die Hasbro heeft genomen om uit te groeien tot een echte Global Play en Entertainment Company!", Aldus Delphine de Kool, Licensing Director van Hasbro Consumer Products in EMEA inclusief de Benelux.

Pagina 1 van 6