Day One nieuwe partner van Clementoni voor media, PR- en influencer marketing

09 augustus 2023
in Events

Clementoni, een fabrikant van educatief speelgoed en spellen, heeft gekozen voor Day One als hun partner voor media, PR- en influencer marketing. Gedurende het najaar zullen verschillende ambassadeurs en media worden ingezet om de diverse producten van Clementoni onder de aandacht te brengen.

"In het verleden heb ik al eens met het team van Day One samengewerkt, en daar kijk ik nog altijd tevreden en enthousiast op terug. Ik ben ervan overtuigd dat het team van Day One de juiste kennis en tools in huis heeft om de media, PR- en influencerstrategie voor België tot een hoger niveau te brengen." - Anouk Hendriks, Marketing & Sales Manager Benelux

Day One zal verantwoordelijk zijn voor de media-, PR- en influencerstrategieën in België, gericht op belangrijke campagnemomenten zoals Back-To-School, Herfstvakantie, Sinterklaas en Kerstmis. Het promoten van een gevarieerd aanbod van producten voor alle leeftijden is daarbij het belangrijkste doel. Day One zal de kennis uit meer dan 10 jaar ervaring in de speelgoedbranche gebruiken om de producten van Clementoni in de kijker te zetten op de Belgische markt.

https://nl.clementoni.com

Laatst aangepast op woensdag, 09 augustus 2023 10:04
Meer in deze categorie: