Hasbro x WB CPLG Virtual showcase

14 juli 2020

Op dinsdag 16 juni organiseerde Hasbro samen met WildBrain CPLG hun eerste virtuele showcase in EMEA, gefocust op de Benelux-markt. "Dit was een geweldige kans om alle initiatieven te delen die Hasbro heeft genomen om uit te groeien tot een echte Global Play en Entertainment Company!", Aldus Delphine de Kool, Licensing Director van Hasbro Consumer Products in EMEA inclusief de Benelux.

“Met entertainment brands zoals My Little Pony, Transformers en Power Rangers, maar ook evergreen power brands zoals NERF, Monopoly en Play-Doh, heeft Hasbro een van de breedste en meest uitgebalanceerde portefeuilles in de branche. We zijn ook heel blij dat wij de eOne-merken Peppa Pig, PJ Masks en Ricky Zoom in ons portfolio hebben mogen verwelkomen wat spannende en nieuwe kansen biedt voor licentienemers en retailers. ”

Een paar hoogtepunten van de keynote:

Nerf: Het toonaangevende Outdoor & Sports merk! Dit merk transformeert online gamen naar offline spelen, waardoor NERF meer is dan een blaster in een wereld waar kinderen actiever moeten worden.

Peppa Pig: Een wereldwijde en locale superster voor peuters en kleuters op het scherm, in publishing en live entertainment! Het merk creëert eindeloze mogelijkheden in consumentenproducten en bij retail.

My Little Pony: Hasbro's iconische My Little Pony-franchise blijft actueel met een nieuwe frisse content-look en My Little Pony komt met een prachtige CGI-geanimeerde speelfilm. Deze wordt in september 2021 uitgebracht door Paramount.

Voor meer informatie over het Hasbro portfolio kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatst aangepast op vrijdag, 17 juli 2020 08:23
Meer in deze categorie: