Van der Meulen brengt veel nieuws binnen alle segmenten

25 januari 2023

Er worden diverse nieuwe producten meegenomen naar Neurenberg. Zeker van Little Dutch, Magic Puzzle, Outdoor Play en Re-Cycle-Me is er het nodige aan nieuws te melden. Een kort overzicht…

Little Dutch & Van der Meulen

2023 heel veel nieuws aan van Little Dutch. Van der Meulen is al een aantal jaren een trotse partner van Little Dutch. Zoals u wellicht weet kent de collectie meerdere thema’s. In elk geval komt er een grote uitbreiding van het zeer succesvolle zomer-assortiment en er komen diverse producten die kinderen stimuleren om lekker actief (buiten) bezig te zijn.

Magic Puzzle

Het Magic Puzzle’s assortiment, de driedimensionale puzzel waarmee je allerlei vormen kunt maken, heeft zich de afgelopen jaren uitstekend bewezen. De puzzels zijn een succes in de verkoop en het assortiment is dan ook steeds breder en gevarieerder geworden. In Neurenberg zult u zien dat er twee nieuwe varianten van de Magic Puzzle’s aan de collectie worden toegevoegd: Clown Magic Cube 1x3 en de Clown Magic Puzzle Infinite. Ook komt Van der Meulen met een nieuw systeem waarbij de Magic Puzzles onderling aan elkaar verbonden kunnen worden door middel van een gepatenteerd  systeem: The Connectable Magic Puzzle!

Outdoor Play

Van oudsher is Van der Meulen heel sterk in ‘outdoor’ en dus mag u binnen deze groep diverse nieuwe producten verwachten. Leuke toevoegingen binnen het Outdoor Play-assortiment zijn een ‘beanbag’ werpspel en een parachute spel.

Re-Cycle-Me

De serie Re-Cycle-Me helpt kinderen en hun ouders spelenderwijs zich meer bewust te worden van de hoeveelheid afval die we allemaal produceren. Kinderen kunnen helpen de afvalberg te verminderen door van recyclen een spel te maken! Van der Meulen speelt als exclusieve distributeur met deze lijn goed in op de ‘sustainability’ trend!

U ziet het straks allemaal in de stand van Van der Meulen in Neurenberg: Hal 7-B-08! www.vandermeulen.com

Laatst aangepast op woensdag, 25 januari 2023 10:48
Meer in deze categorie: