AirRaiders Drones bij Spectron

14 oktober 2014

In het voorjaar van 2015 lanceert Spectron een nieuwe collecties RC Drones.

Drones zijn hot. Ze komen voortdurend in de actualiteit en dat maakt dat ze ook waanzinnig populair zijn. Bij Spectron is men dan ook verheugd dat men komend voorjaar een nieuwe collectie drones voor de speelgoedmarkt kan voorstellen. “Tot nu toe kom je drones nog bijna niet tegen in de mass market”, aldus John Boeyen van Spectron. “Daar willen wij nu verandering in brengen. Wij komen nu met de nieuwe lijn AirRaiders met een drietal drones, met telkens een beschermring er omheen. Deze zijn eenvoudig te besturen én bovendien ook nog eens scherp geprijsd. Kortom, producten die echt voor de speelgoedmarkt gemaakt zijn.”

Het gamma AirRaiders zal bestaan uit drie modellen, met elk een verschillend prijspunt. “Het goedkoopste instapmodel is de Discovery Drone die 34.95 euro gaat kosten in de retail. Het gaat om een vierkanaalsdrone met een beschermring die eenvoudig te besturen is. Het duurste model is de Spy Drone die 99.95 euro zal kosten. Dit is een hele grote drone met een camera erin waarmee je kan filmen en fotograferen. Ten slotte hebben we ook nog een tussenmodel, met name de Galaxy Drone.”

Bij Spectron kijkt men alvast uit naar de komst van de drones. “Wij verwachten heel veel van deze lijn en denken dat – gezien de hele hype rond drones – deze ook in de mass market voor een groot succes kunnen zorgen. We hebben gezorgd voor een Nederlands-Frans-Duitse doos, met een goede handleiding. We hebben er een echt concept van gemaakt, waarmee we echt iets nieuw brengen binnen RC”, zo besluit John Boeyen.

Laatst aangepast op dinsdag, 14 oktober 2014 10:11
Meer in deze categorie: