Crayola toppers in het najaar !

28 augustus 2017

Vanaf heden zijn de Crayola toppers voor het najaar leverbaar. De 4 niet te ontbreken creatieve producten voor uw assortiment : Crayola Emoji Maker, Color Wonder Light-Up Stamper, ColorPOP kleurmat en Marker Airbrush.

Met de Crayola Emoji Maker creëer je je eigen emoji stempelstiften. Even mixen, afmeten en in elkaar klikken en je kan unieke emoji berichtjes sturen met deze stiften!

De Color Wonder Light-Up Stamper zorgt voor uren stempelplezier zonder vlekken! De stempelhouder licht op magische wijze op om de kleuren te onthullen. Na het stempelen  blijf je kleuren met de bijgeleverde Color Wonder stiften. De kleuren verschijnen alleen op het speciale Color Wonder papier.

Nieuw voor de allerkleinsten is de reusachtige ColorPOP kleurmat. Het spelplezier zit in de felle kleuren van de stiften en de wisser waarmee de peuter alles terug uitveegt. Eindeloos tekenen op een grote mat.

Kinderen kunnen originele graffiti kunstwerken maken met de Marker Airbrush. Klik de viltstift in de houder, even pompen en sprayen maar met deze Crayola klassieker!

Vergeet ook uw navullingen voor extra bijverkoop niet te bestellen : Emoji Maker navulling, Color Wonder kleurboek en stiften, ColorPOP stiften en mini viltstiften met sjablonen bij de  Marker Airbrush.

Ontdek hier het volledige assortiment:  www.crayola.be

Laatst aangepast op maandag, 28 augustus 2017 15:02
Meer in deze categorie: