Kleuren met een twist dankzij Crayola Twistables!

24 mei 2017

De Twistables kleurartikelen van Crayola zorgen voor een nieuwe manier van kleuren. Slijpen is niet meer nodig, een draai aan het uiteinde en het kleuren kan beginnen! Ideaal voor onderweg of thuis.

Het Twistables assortiment van Crayola bevat zowel kleurpotloden als waskrijtjes waarvoor je geen puntenslijper meer nodig hebt. Deze zijn dus altijd gebruiksklaar en ideaal voor onderweg. De plastic huls van deze items voorkomt dat de punt eenvoudig afbreekt en zorgt er daarnaast voor dat je kan zien hoelang je de door jouw gekozen kleur nog kan gebruiken. Bovendien zorgt de huls voor minimale kans op breken van de kleurkern (bv. bij vallen op een harde ondergrond) én voorkomt deze vieze handen bij het waskrijt.

De Twistables draaikleurpotloden zijn verkrijgbaar in een verpakking met 40 potloden en een verpakking met 12 potloden. De set van 12 heeft een gum aan het potlooduiteinde waarmee je kan vervagen en uitwissen. De fijne potloodpunt van de draaikleurpotloden maakt het mogelijk om meer gedetailleerd te werken. De Twistables waskrijtjes vind je in een verpakking met 24 draaiwaskrijtjes.

Met dit gamma van heldere en intense kleuren is kleurplezier gegarandeerd !

Ontdek hier het volledige Twistables assortiment: http://www.crayola.be/nl-be/producten/kleuren-en-verven/potloden-en-waskrijt.aspx

www.crayola.be

Laatst aangepast op dinsdag, 30 mei 2017 13:55
Meer in deze categorie: