Creatieve eindejaarscadeaus voor de kids dankzij Crayola

14 december 2020
in Events

De feestdagen en Sinterklaas komen steeds dichterbij en dat betekent natuurlijk de grote zoektocht naar een fijn cadeautje voor de kinderen. Liefst iets waarmee ze wel enkele uren zoet zijn en hun creativiteit de vrije loop kunnen gaan. Daarop heeft Crayola dé oplossing met hun nieuwe Washimals en Glitter Dots lijn.

Washimals
Geef de nieuwste leden van de Washimals familie een vrolijk design met mooie stippen of strepen met de afwasbare viltstiften van Crayola. Geef de Washimals dieren daarna een lekker bad, zodat ze weer schoon zijn en je ze opnieuw kunt versieren. Dit najaar kun je kiezen uit een Washimals Speelgoedauto die omgetoverd kan worden tot een echte Spa, een Fantasiewezens Set met eenhoorns en draakjes, een Tattoo winkel waarmee je je Washimals kunt voorzien van tattoos en een glinsterend Washimals Kasteel. Kies zelf hoe je diertje eruit komt te zien, laat je fantasie de vrije loop!

Glitter Dots
De Glitter Dots van Crayola zijn de leukste manier om met glitters te knutselen zonder dat dagen later nog overal glitters liggen. Dit najaar kunnen kinderen hun hart opnieuw ophalen met de nieuwe Glitter Dots producten. Knutsel en versier de mooiste creaties met glitters en gebruik je kunstwerk bijvoorbeeld als sleutelhanger. De kleine kneedbare lijmbolletjes met glitters zijn te gebruiken op diverse oppervlaktes, of het nu hout, karton of papier is. De glitters blijven goed plakken en harden uit. Ook kunnen ze met elkaar gemixt worden voor de meest kleurrijke glittercombinaties. Er zijn vier nieuwe Glitter Dots sets verkrijgbaar. Maak een glitterige sleutelhanger, een mozaïek creatie, laat je verrassen door de surprise box en voor de echte creatieveling is er de Glitter Dots Sparkle Station Super Set. Gebruik je verbeelding en creëer unieke glitterdecoraties!

www.crayola.be

Laatst aangepast op maandag, 14 december 2020 10:59
Meer in deze categorie: