Wild & Soft breidt assortiment kapstokken uit

18 april 2024
in Nieuws
cr. Lauren Fay Photography cr. Lauren Fay Photography cr. Lauren Fay Photography

Wild & Soft heeft het assortiment van kapstokken uitgebreid. Er zijn drie nieuwe diertjes gelanceerd, namelijk een vos, haai en paard. Daarnaast is er ook een nieuw display ontworpen. De kapstokjes zijn een leuk cadeau idee voor een geboortelijst.

Voor de baby- en decoratiewinkels is er weer een leuk extraatje. Met de drie nieuwe modellen is het assortiment van kapstokken verder uitgebreid. Voor de dierenkopjes werd een gerecycleerde vulling gebruikt. “Het ontwerp van de dieren op de kapstok is zeer realistisch gemaakt, wat tot de verbeelding spreekt”, zegt Liesbeth Goeminne van Wild & Soft. “De dubbele haak, waar bijvoorbeeld een kleerhanger door kan, werd vervaardigd uit duurzaam bamboehout.”

Functioneel

De kapstokken spelen in op een trend waar functionaliteit en decoratie hand in hand gaan. “Het is zeer leuk om met de kapstokjes de kamer op te fleuren en een volledig thema uit te werken. Je kan er je kinderen ook een zekere structuur mee geven. Ze kunnen de kapstokken gebruiken om er handdoeken en badjasjes aan op te hangen. Zo leren ze hun kamer proper te houden.”

Giftboxen

De kapstokjes zitten verpakt in mooie giftboxen. “De kiekeboe-geschenkdoosjes zijn zeer leuk voor op geboortelijsten. We merken dat het in de B2B-wereld een populair geschenk is.”  Nieuw voor de kapstokken is een speciaal op maat gemaakte, ecologisch houten display. B2B klanten krijgen deze indien gewenst gratis geleverd bij een aankoopbedrag van 650 euro.

Foto's: @laurenfayphotography

Laatst aangepast op vrijdag, 19 april 2024 14:34
Meer in deze categorie: